Register-Taxateur

Home_taxateursU bent vastgoedtaxateur, een professional die de kwaliteit van zijn diensten vooropstelt en daarbij handelt in het publiek belang. Wilt u uw kwaliteit en deskundigheid zichtbaar maken voor opdrachtgevers? Schrijf u dan in bij het NRVT als Register-Taxateur.
 
Het maken van een juiste inschatting van de waarde van onroerend goed vergt veel kennis en deskundigheid. Opdrachtgevers willen daarom kunnen vertrouwen op taxateurs die voldoende gekwalificeerd zijn. Met de titel Register-Taxateur van het NRVT toont u aan dat u de vereiste kennis en deskundigheid in huis heeft en betrouwbare taxaties levert.
 
Wat betekent het NRVT voor u?
Met uw registratie in het register van het NRVT laat u aan de markt en uw opdrachtgevers zien dat u expert bent in uw vak: u hebt de benodigde kennis en deskundigheid en u beoefent uw vak onafhankelijk, objectief en integer. Kortom, als Register-Taxateur onderscheidt u zich en draagt u actief bij aan het vertrouwen in uw beroepsgroep.
 
Het NRVT heeft daarbij als missie om de kwaliteit van de Register-Taxateur hoog te houden door zijn onafhankelijkheid, objectiviteit, integriteit en deskundigheid te bewaken, te borgen en te bevorderen.
 
Waarom inschrijven in het register?

  • U bent gemakkelijk vindbaar als professional voor opdrachtgevers
  • U onderscheidt zich als Register-Taxateur
  • U kunt taxatieopdrachten verwerven van opdrachtgevers die inschrijving in het NRVT eisen

 
Nog niet ingeschreven in het NRVT?
Bent u nog geen Register-Taxateur? Kijk dan of u voldoet aan de toelatingseisen van het NRVT en schrijf u in. Wees zichtbaar betrouwbaar voor uw opdrachtgevers.