Controleer uw NAW-gegevens via Mijn NRVT

27 november 2023
Publicaties

Wanneer uw NAW-gegevens wijzigen, door bijvoorbeeld een verhuizing of andere werkgever, dient u deze gegevens in Mijn NRVT aan te passen. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste registratie. Zo blijft u vindbaar voor opdrachtgevers via Zoek een Register-Taxateur en worden facturen naar het juiste e-mailadres verstuurd.

Binnenkort ontvangt u via Mijn NRVT een vragenlijst voor de controle van uw NAW-gegevens. U kunt het gehele jaar door ook zelf uw persoons- en bedrijfsgegevens wijzigen op Mijn NRVT.

  • voor het wijzigen van persoonsgegevens kiest u de button ‘Persoonsgegevens wijzigen’;
  • voor het wijzigen van bedrijfsgegevens kiest u de button ‘Bedrijf wijzigen’;
  • voor het wijzigen van uw e-mailadressen (zowel persoonlijk als voor facturatie) kiest u de button ‘Bewerk profiel’.

Let op: vergeet niet om een actueel uittreksel van de KvK te uploaden.

Controleer uw factuurgegevens
Controleer voor het einde van het jaar uw factuurgegevens in Mijn NRVT en zorg ervoor dat deze actueel en accuraat zijn. Zodra NRVT de facturen verstuurd, is het niet meer mogelijk om uw factuurgegevens te wijzigen, ook niet via een creditnota.

Verwacht uw werkgever dat er een factuurkenmerk/inkoopordernummer op de factuur wordt vermeld door NRVT, geef dit dan aan bij uw gegevens via de button 'Bewerk profiel'.

Ten aanzien van de tenaamstelling van de factuur hebt u, naast het opgeven van een persoonlijk adres of bedrijfsadres, nu ook de mogelijkheid om een factuuradres op te geven. Indien u hier gebruik van wenst te maken, voert u deze aanpassing door via 'Bewerk profiel'.

Woningtaxateurs: let op bij validatie van rapporten
NRVT wisselt bedrijfsgegevens uit met het NWWI. Wijzigingen behoort u via Mijn NRVT, rekening houdend met een doorlooptijd van enkele dagen, op tijd aan te passen. Let erop dat u uw bedrijfsgegevens pas wijzigt nadat de door u ingediende rapporten zijn gevalideerd. Als dit gelijktijdig gebeurt, loopt de validatie al snel vijf werkdagen vertraging op. 


Terug naar overzicht