NAW-gegevens zelf wijzigen via Mijn NRVT

24 november 2022
Publicaties

Wanneer uw NAW-gegevens wijzigen, door bijvoorbeeld een verhuizing of andere werkgever, dient u deze gegevens in Mijn NRVT aan te passen. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste registratie. Zo blijft u vindbaar voor opdrachtgevers via Zoek een Register-Taxateur en worden facturen naar het juiste e-mailadres verstuurd.

U kunt het gehele jaar door zelf uw persoons- en bedrijfsgegevens wijzigen op Mijn NRVT.

  • voor het wijzigen van persoonsgegevens kiest u de button ‘Persoonsgegevens wijzigen’;
  • voor het wijzigen van bedrijfsgegevens kiest u de button ‘Bedrijf wijzigen’;
  • voor het wijzigen van uw e-mailadressen (zowel persoonlijk als voor facturatie) kiest u de button ‘Bewerk profiel’.

Let op: vergeet niet om een actueel uittreksel van de KvK te uploaden.

Controleer uw factuurgegevens

Controleer voor het einde van het jaar uw factuurgegevens. Zodra NRVT de facturen verstuurd, is het niet meer mogelijk om het factuur e-mailadres aan te laten passen op de factuur, ook niet via een creditnota. Verwacht uw werkgever dat er een factuurkenmerk/PO-nummer op de factuur wordt vermeld door NRVT, geef dit dan aan bij uw gegevens.

Woningtaxateurs: let op bij validatie van rapporten

NRVT wisselt bedrijfsgegevens uit met het NWWI. Wijzigingen behoort u via Mijn NRVT, rekening houdend met een doorlooptijd van enkele dagen, op tijd aan te passen. Let erop dat u uw bedrijfsgegevens pas wijzigt nadat de door u ingediende rapporten zijn gevalideerd. Als dit gelijktijdig gebeurt, loopt de validatie al snel vijf werkdagen vertraging op. 
 

N.B. Inloggen op Mijn NRVT vindt per 29 september jl. plaats via tweestapsverificatie. Dit is een extra beveiliging voor het inloggen. De handleiding voor tweestapsverificatie treft u bij het inloggen op Mijn NRVT.


Terug naar overzicht