Ad Buisman nieuw bestuurslid NRVT

17 december 2018
Persberichten

Rotterdam, 17 december 2018

Met ingang van 1 januari 2019 is Ad Buisman het nieuwe bestuurslid van NRVT. Buisman neemt de rol over van Ed Schless, sinds 2017 penningmeester bij NRVT. Schless start in het nieuwe jaar als lid van de Raad van Toezicht bij NRVT.

Ad Buisman is tot en met 31 december 2018 partner bij EY en voorzitter van de NBA werkgroep vastgoed. Sinds 1984 werkte Buisman in diverse internationale functies bij EY. Hij was onder meer lid van het Platform Taxateurs en Accountants, een subcommissie van de IVS en de Reporting & Accounting Committee van EPRA. Als gastdocent was hij tevens verbonden aan de ASRE en de beroepsopleiding makelaars. Zijn jarenlange kennis van en ervaring met de nationale en internationale vastgoedtaxatiesector maakt hem bijzonder waardevol in zijn bestuursfunctie bij NRVT.

Ad Buisman over zijn nieuwe functie:

Door mijn bestuursfunctie bij NRVT kan ik betekenisvol blijven. Het past bij mijn beslissing om mijn werk te richten op strategische en financiële advisering in de bouw- en vastgoedsector. Het spreekt mij aan dat NRVT een vooruitstrevende en jonge organisatie is. Als bestuurslid draag ik graag bij aan een gezonde voortzetting van de organisatie.Ed Schless nieuw lid Raad van Toezicht

Ed Schless blijft zich voor NRVT inzetten, in zijn nieuwe rol als lid van de Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht werd tot nu toe gevormd door Peter Keur en Hamit Karakus. NRVT bedankt Schless voor de jarenlange betrokkenheid die hij als bestuurslid toonde en is verheugd dat Schless zijn inzet voortzet bij de Raad van Toezicht.


Terug naar overzicht