NRVT zoekt auteurs en assessoren

20 juli 2022
Publicaties

NRVT zoekt auteurs en assessoren om de theorie en praktische vaardig­heden van (aankomend) taxateurs te toetsen. De exameninstellingen SVMNIVO en BEM ontwikkelen examens voor het opleidingstraject tot taxateur Wonen, BV, LAV en WOZ en nemen assessments af bij gezellen en bij Register-Taxateurs die de aantekening GZV willen halen. Daarvoor zijn auteurs en assessoren nodig.

Wie zoeken wij?

1. Assessoren meester-gezeltraject NRVT-BEM-SVMNIVO
Voor het meester-gezeltraject zijn assessoren nodig die het afslui­tende portfolio-assessment afnemen. De assessments van het meester-gezeltraject vinden het hele jaar door plaats. Meer informatie hierover vindt u in het Opleidingsprofiel Register-Taxateur op pagina 35. Het profiel van de praktijkassessor staat in bijlage 5 op pagina 44.

2. Assessoren assessments grootzakelijk vastgoed
Ervaren Register-Taxateurs BV die de aantekening GZV ambiëren, krijgen een portfolio-assessment. Voor het beoordelen van de port­folio’s en het afnemen van assessments zijn wij op zoek naar assessoren met een aantekening GZV.

3. Auteur/reviewer en assessoren LAV
SVMNIVO is op zoek naar deskundige Register-Taxateurs in het Landelijk en Agrarisch Vastgoed die een steentje willen bijdragen aan de examinering van nieuwe toetreders in het taxatievak en die willen helpen met examenontwikkeling én afname. Meer informatie over deze vacature vindt u hier.

Heeft u interesse? Neem dan contact op via info@nrvt.nl. Geef daarbij aan welke functie uw voorkeur heeft en in welke Kamer u werkzaam bent.


Terug naar overzicht