Expertcommissie Bedrijfsmatig Vastgoed verwelkomt Ronald van der Zalm

25 mei 2023
Publicaties

Per 1 juni a.s. neemt Sake van den Berg afscheid van de Expertcommissie Bedrijfsmatig Vastgoed. Wij bedanken Sake voor zijn jarenlange inzet. Per 1 mei 2023 is Ronald van der Zalm toegetreden tot de Expertcommissie. 

"Ik ben mijn carrière als fulltime taxateur begonnen in 2008 bij Nadorp Bedrijfsmakelaars in Den Haag waarna ik in 2010 de overstap heb gemaakt naar Cushman & Wakefield in Amsterdam. Sinds de start van NRVT in 2016 ben ik als taxateur ingeschreven bij NRVT in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed met de aantekening Grootzakelijk Vastgoed.

Op taxatiegebied houd ik mij voornamelijk bezig met het waarderen van winkelvastgoed in heel Nederland en met taxaties in de regio Den Haag. Daarnaast ben ik binnen Cushman & Wakefield verantwoordelijk voor de jaarlijkse hercertificering van de circa 70 Register-Taxateurs en actief met het juist toepassen van de reglementen in onze dagelijkse praktijk.
Door onder andere deze werkzaamheden heb ik al regelmatig contact met NRVT en de stap naar een functie binnen NRVT is dan ook relatief klein.

Als lid van de Expertcommissie Bedrijfsmatig Vastgoed lever ik graag een actieve bijdrage aan het verder brengen en toekomstbestendig maken van het vak van taxateur waarbij ik graag de pragmatische kant vanuit de taxateur wil combineren met de wensen uit de markt en van opdrachtgevers."


Terug naar overzicht