Nieuwe voorzitter Expertcommissie Bedrijfsmatig Vastgoed

27 oktober 2022
Publicaties

Per 10 oktober jl. heeft de Expertcommissie Bedrijfsmatig Vastgoed een nieuwe voorzitter. Sake van den Berg droeg hiervoor het stokje over aan expertcommissielid Joost Gijsbers.

Sake blijft nog tot april 2023 aan de Expertcommissie verbonden als lid. Wij bedanken Sake voor zijn inzet als voorzitter en stellen de nieuwe voorzitter graag aan u voor.

Joost Gijsbers
"Nadat ik tijdens mijn studie al enkele jaren aan de woningmakelaardij heb gesnuffeld, ben ik vanaf 2006 werkzaam in het bedrijfsmatig vastgoed. De eerste 9 jaar als bedrijfsmakelaar/taxateur en de laatste 8 jaar heb ik mij verder gespecialiseerd als taxateur. Inmiddels doe ik dat alweer enkele jaren vanuit mijn eigen bedrijf genaamd Stima Valuation & Advisory.

Mijn werkgebied beslaat heel Nederland, waarbij ik mij mag bezighouden met complexe taxatievraagstukken. Denk hierbij aan maatschappelijk vastgoed, ontwikkelingsvastgoed en exploitatiegebonden vastgoed. Een bijzonder interessant werkgebied!

Daarnaast heb ik een bijzondere interesse in taxatieregelgeving ontwikkeld, waardoor de link met NRVT snel gelegd is. Inmiddels draag ik daarom al zo'n 2,5 jaar mijn steentje bij als lid van de expertcommissie BV en heb het voorrecht daar nu voorzitter van te mogen worden. In mijn ogen kan ik hierdoor een nog grotere bijdrage leveren aan taxerend Nederland. Een uitdaging die ik graag aanga!"


Terug naar overzicht