Meester-gezeltraject gaat tweede jaar in

26 februari 2021
Publicaties

Het meester-gezeltraject gaat inmiddels het tweede jaar in. In 2020 zagen we nog veel kandidaten die het ‘oude praktijkexamen’ deden, vanaf 2021 geldt voor iedereen die taxateur wil worden het meester-gezeltraject.
 

Gezellen

Op dit moment zijn er 65 gezellen actief met het meester-gezeltraject bezig. Deze gezellen zijn als volgt over de Kamers verdeeld:

Kamer Wonen Kamer BV Kamer LAV Kamer WOZ
37 24 2 2

Woensdag 17 februari was er weer een introductiebijeenkomst voor de gezellen. Daarvoor hadden zich 18 nieuwe gezellen aangemeld. In deze bijeenkomst is het meester-gezeltraject toegelicht, werden ervaringen uitgewisseld en was volop ruimte voor vragen.

Heeft u vragen over het meester-gezeltraject, kijk dan bij de FAQ.
 

Gecertificeerde meester Register-Taxateurs 

Op dit moment zijn er 204 gecertificeerde meester Register-Taxateurs met in totaal 303 registraties. De verdeling over de verschillende Kamers is als volgt:

 Kamer Wonen Kamer BV Kamer LAV Kamer WOZ
131 131 15 26

Van de 204 gecertificeerde meester Register-Taxateurs zijn er nu 55 actief als meester in het begeleiden van de gezel. 10 daarvan begeleiden 2 gezellen tegelijkertijd. Langzaam maar zeker zien we ook een mooie spreiding van meesters over het hele land.

Heeft u interesse om als meester aan de slag te gaan? U kunt hier meer informatie vinden.


Terug naar overzicht