Webinar Objectiviteit en onafhankelijkheid in de praktijk: 18 november 2021

23 november 2021
Publicaties

NRVT besteedt dit jaar extra aandacht aan het thema onafhankelijkheid. Op donderdag 18 november organiseerde NRVT in dit kader een tweede Webinar met als titel ‘Objectiviteit en onafhankelijkheid in de praktijk‘. 

Tijdens het Webinar ging NRVT in gesprek met Register-Taxateurs uit de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk en Agrarisch Vastgoed, Wonen en WOZ. Per kamer passeerden concrete praktijkvoorbeelden op het gebied van objectiviteit en onafhankelijkheid de revue. Samen met onze gasten bespraken we welke dilemma’s deze praktijkvoorbeelden opleveren en hoe hiermee kan worden omgegaan.

Met ruim 1.700 aanmeldingen en goede vertegenwoordiging binnen alle kamers, kijken we terug op een geslaagde sessie met inspirerende sprekers. Alle sprekers waren het erover eens dat het goed is om met elkaar in gesprek te gaan wanneer het aankomt op het thema onafhankelijkheid. De Register-Taxateur dient zijn onafhankelijkheid namelijk goed te beschermen. Als de druk te groot is, zal hij zich moeten afvragen of de taxatieopdracht wel geaccepteerd kan worden.

Heeft u het Webinar gemist? U kijkt het hieronder terug.


Terug naar overzicht