Uitrol nieuwe toezichtmodule Smile

De intensivering van ons Doorlopend Toezicht vraagt om een nieuw softwaresysteem. We lieten een toezichtmodule ontwikkelen, waarmee we de groeiende stroom gegevens efficiënt en veilig kunnen verwerken. Dit nieuwe systeem van softwareontwikkelaar Smile zetten we in om eenvoudig audits in te plannen, uitkomsten te archiveren en gegevens te analyseren. Ook de communicatie tussen auditors en Register-Taxateurs verloopt grotendeels via e-mails vanuit deze module.

Wat betekent dat voor u?

De toezichtmodule is uitgebreid getest en we zijn per 1 juli 2020 op kleine schaal gestart. Daarna rollen we het NRVT-breed uit. U kunt de komende tijd met deze module te maken krijgen als u uitgenodigd wordt voor een desk audit, field audit of her-audit. In de uitnodigingsmail van NRVT staat een link, waarmee u veilig kunt inloggen in de toezichtmodule van Smile. Daar staan op één plek alle afspraken en documenten rondom het toezicht. Alle gegevens slaan we beveiligd op.

Hoe werkt het?

  • Klik op de link in de uitnodigingsmail
  • Uw gebruikersnaam is uw RT-nummer
  • Als u voor de eerste keer inlogt, maakt u direct een wachtwoord aan
  • Zodra u ingelogd bent, kunt u de gevraagde documenten uploaden, uw auditrapport inzien of andere openstaande taken voltooien

Extranet Mijn NRVT behoudt zijn functie

Zoals beschreven is de nieuwe toezichtmodule alleen bedoeld voor doorlopend toezicht. Het extranet Mijn NRVT blijft de plek waar u onder meer uw gegevens kunt aanpassen, PE-punten bijhoudt en overige documenten kunt delen.